Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دیتاساینتیست که معتقد است طراحی برخی قسمت‌های سایت نمایشگاه مجازی کتاب خیلی باعجله و فقط برای رفع تکلیف انجام شده است با انتقاداتی از پلتفرم این رویداد می‌گوید: این سایت قرار است نمایشگاه مجازی کتاب باشد نه نمایشگاه مجازی جلد کتاب!

وحید باقی، دیتاساینتیست در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص راهکارهایی برای بهبود وضعیت سایت دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، با توجه به اختلالات و تجربیات مربوط به نخستین دوره این رویداد، ضمن انجام بررسی‌هایی اظهار کرد: زمانی که نمایشگاه کتاب به صورت حضوری برگزار می‌شد، مخاطبان از طریق گشتن در محوطه نمایشگاه یا پرس‌وجو از افراد مختلف و حتی بدون استفاده از نقشه راهنما می‌توانستند غرفه ناشر و کتاب‌های مورد نظر خود را پیدا کنند اما حالا که این رویداد به صورت مجازی برگزار می‌شود، نقشه راهنما اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او سپس گفت: بنابراین مهم‌ترین قسمت وب‌سایت یک نمایشگاه کتاب، بخش جست‌وجوی آن است که قرار گرفتن آن در صفحه اول وب‌سایت هم بر همین موضوع تاکید می‌کند.

‏باقی در عین حال با بیان این‌که طراحی ظاهری وب‌سایت کاملا ساده و بدون هرگونه پیچیدگی‌ست، ادامه داد: از این جهت نکته مثبتی برای آن محسوب می‌شود. اما سادگی بدون توجه به نکات زیبایی‌شناختی، ارزش کار را کم می‌کند. کاملا مشخص است که طراحی سایر قسمت‌های سایت خیلی باعجله و فقط برای رفع تکلیف انجام شده است که به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

این تحلیل‌گر داده همچنین بیان کرد: ‏در بخش فهرست ناشران، فقط نام انتشارات و شماره تماس آن‌ها قرار گرفته است؛ اما شاید بهتر بود که لوگو ناشر نیز در این بخش قرار بگیرد، تا اگر شخصی یک انتشارات را از روی لوگو آن می‌شناسد، به‌سادگی بتواند آن را پیدا کند. 

‏وحید باقی همچنین درخصوص نحوه حضور ناشران در این رویداد مجازی اظهار کرد: در سایت صفحه‌ای اختصاصی برای ناشران وجود ندارد؛ صرفا با جست‌وجوی نام ناشر، کتاب‌های آن ناشر نمایش داده می‌شود. چه بسا، بهتر بود در صفحه هر ناشر دسته‌بندی‌هایی نظیر کتاب‌های پرفروش، تازه‌ترین کتاب‌های ناشر و... در بخش جداگانه‌ای قرار می‌گرفت تا تجربه کاربری مطلوب‌تری را ارائه می‌کرد.

او افزود: ‏در صفحه مربوط به هر کتاب، خلاصه‌ای از کتاب و فایل PDF چند صفحه ابتدایی آن قرار داده شده که در نگاه اول نکته مثبتی است. اما زمانی که تعدادی از این فایل‌های PDF را بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم که بسیاری از آن‌ها صرفا یک اسکن بی‌کیفیت دوسه صفحه اول کتاب هستند و حتی شامل فهرست هم نمی‌شوند! در این فایل باید حتما فهرست مطالب و چند صفحه از ابتدا و انتهای کتاب نیز قرار داده شود تا تصمیم‌گیری برای خرید را ساده‌تر کند. این سایت قرار است نمایشگاه مجازی کتاب باشد نه نمایشگاه مجازی جلد کتاب!

باقی در پایان با ارائه پیشنهادی برای بهبود وضعیت سایت دومین نمایشگاه مجازی کتاب گفت: ‏علاوه بر این‌ها، در صفحه هر کتاب فقط شماره‌تلفن هر ناشر قرار داده شده است و اگر شخصی بخواهد سایر کتاب‌های این انتشارات را مشاهده کند، باید به صورت دستی نام آن را جست‌وجو کند. در حالی‌که بهتر بود در صفحه هر کتاب لینکی به سایر کتاب‌های ناشر نیز قرار داده می‌شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه مجازی کتاب تهران وحید باقی نمایشگاه مجازی کتاب قرار داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۲۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده‌های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه‌های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می‌کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می‌کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش‌های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌ها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)
  • ناشر هندی بابت اقدام وهن‌آمیز به امام خمینی(ره) عذرخواهی کرد
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید