Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این که فعالیت سایت های املاک اگر به ریشه اصلی مشاوران املاک متصل باشند، به نفع مردم است، گفت: با یکی از بانک های داخل به توافق رسیده ایم تا با یک راهکاری از خروج ارز بابت خرید املاک در ترکیه جلوگیری به عمل آید. ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۹ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی قلی خسروی در نشست خبری حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه املاک و مستغلات با اشاره به فروش واحدهای مسکونی در این نمایشگاه با 8 تا 10 درصد زیر قیمت اظهار کرد: در حوزه بازار مسکن نمی توانیم با فناوری مقابله کنیم و بلکه باید با آن همراه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این که با سایت هایی که از ریشه مشاوران املاک نباشند، برخورد می کنیم، افزود: در کل سایت  های مسکن نباید مرجع قیمت گذاری باشند.مرجع مشاوران املاک برای قیمت گذاری هستند، مردم برای قیمت ها نباید به سایت های فروش مسکن استناد کنند چراکه بعضا قیمت های نجومی را درج می کنند. 

وی با تاکیدبر این که برخی از سایت های مسکن امنیت را از بین برده اند، تصریح کرد: بنگاه های املاک مهم ترین نقش را در امنیت معاملات مسکن ایفا می کنند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک، گفت: اگر سایت های املاک به ریشه اصلی مشاوران متصل باشند هم مردم، هم مشاوران  وهم سایت های املاک سود می برند. نرم افزارها و برنامه های موجود خوب است اما به این شرط که با مشاوران املاک همگام باشند. 

خسروی خواستار مشارکت مشاوران املاک در حوزه آی تی سایت های ا ملاک شد و افزود: بالاترین سایت های آی تی در هند است و با این حال مشاران املاک نقش اصلی را در بازار مسکن بر عهده دارند. هرگز نمی توانیم با قویترین ابزارهای اینترنتی دو نفر (فروشنده و خریدار) را به هم برسانیم و در مشاور املاک به عنوان دلال نقش مهمی را ایفا می کند.

وی درباره آینده کوتاه مدت بازار مسکن نیز گفت: 4 مولفه اصلی بورس، طلا، حامل انرژی و ارز روی قیمت مسکن تاثیرگذار هستند، هم اکنون با توجه به کاهش شدید قدرت خرید مردم هیچ جهشی قیمت مسکن در کشور نخواهیم داشت.

وی بیان کرد: سایت های املاک زیرنظر بنگاه های املاک نیستند که بر آنها نظارت داشته باشیم. این سایت ها باید خودشان را با ما همگام کنند در غیر اینصورت زیان می بینند. 

رئیس اتحادیه مشاوران املاک بیان کرد: با یک هلدینگ از بانک های داخلی کشور مذاکراتی انجام داده ایم که بر اساس آن زمانیکه ایرانی ها می خواهند در ترکیه ملکی را خریداری کنند مبالغ خود را به این بانک واریز کرده و بانک نیز به جای خروج ارز، مصالح ساختمانی تولید داخل را به ترکیه صادر می کند.

رضا اربابیان فعال بازار مسکن نیز در این نشست اظهار کرد: ارتباط بین سایت های املاک با مشاوران باعث ایجاد شفافیت در بازار مسکن می شود. هم اکنون 1500 فروشگاه مجازی املاک در کشور داریم که دارای تجربه کاری خوبی هستند.

وی با بیان این که قراردادهای خرید و فروش مسکن در بنگاه های املاک امضا می شود، تصریح کرد: سایت های مجاز املاک واسطه بین مردم و مشاوران املاک هستند.

وی با اشاره به این که در حوزه املاک  مستغلات فروشگاه هایی را راه اندازی کرده ایم، گفت: این فروشگاه ها خدمات جامعی را به مشتریان ارائه می دهند.

آمار متفاوت بانک مرکزی با وزارت راه درباره گرانی مسکن

میلاد بازدار فعال بازار مسکن نیز در این نشست، گفت: پیش بینی می کنیم افزایش قیمت مسکن در سال آینده نداشته باشیم و  بازار خرید و فروش در رکود به سر خواهد برد. بازار اجابه فعال خواهد بود و فکر می کنم رشد قیمتی بالایی نسبت به امسال را تجربه کند.

وی بیان کرد: مردم از سایت های املاک مسکن استقبال خوبی داشته اند و توانسته ایم خدمات خوبی را به مشتریان ارائه دهیم.

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT11 واژه های کاربردی مرتبط بازار مسکن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار مسکن بازار مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست

زمان اوج نقل و انتقالات مردم در حوزه مسکن در حال فرا رسیدن است، از همین رو بازار عقد قرارداد اجاره نیز قطعا داغ خواهد شد اما امسال تفاوتی اساسی با سال‌های قبل دارد و دیگر برخی نمی‌توانند با انحصارشان جیب مالک و مستاجر را خالی کنند. با رونمایی از سامانه خودنویس، امسال مستاجران به جای مجبور شدن به استفاده از بنگاه های املاک یا واسطه گران، اکنون می توانند عقد قرارداد اجاره ملک را مستقیماً با احراز هویت مستاجر و مالک از طریق پلت فرم خودنویس به سرانجام برسانند.

معرفی سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با افزایش تعداد معاملات اجاره مسکن و کاهش نفوذ واسطه ها، بر بازار اجاره بها تأثیر چشمگیری داشته باشد. این سیستم با ارائه روشی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر برای اجاره ملک، افراد بیشتری را تشویق می کند تا وارد بازار اجاره شوند و مکانی برای زندگی پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با کنترل بیشتر بر روند اجاره، زمین بازی را برای مستاجرین یکسان کند. مستاجرین به جای اتکا به کارگزاران املاک و واسطه گران برای یافتن ملک، اکنون می توانند امور را به دست خود بگیرند و قرارداد اجاره را نیز به صورت رایگان ثبت کنند.

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس درمورد سامانه خودنویس، گفت: با سامانه خودنویس دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان و ‌دفاتر نیست. اگر طرفین به قرارداد نهایی دست یابند؛ با احراز هویت به ثبت قرارداد خواهد خواهند پرداخت و دیگر نیازی به واسطه‌گران برای عقد قرارداد اجاره نیست و به همین ترتیب مراجعه به دفاتر اسناد به حداقل می رسد.

وی اظهار کرد: قیمت سازی که دفاتر ‌و مشاورین املاک، سایت هاو آگهی ها انجام می دهند با این سامانه از بین می رود.  قیمتی که از این طریق  بیرون‌می آید حالت روانی مثبتی برای طرفین ایجاد می کنند چون احتمال دارد  مالکی خودش راضی باشد که با قیمت کمتری ملکش را اجاره بدهد ولی وقتی که ملک را در مشاورین املاک‌ اگهی می کند آنها قیمت بالا پیشنهاد می دهند و مالک هم می پذیرد.

وی بیان کرد: چون در این سامانه همه چیز ثبت می شود در داداگاه اثبات همه موارد راحت است زمان و اطلاعات است و آن طرفی که مقصر است نمی تواند ادعای دیگری کند.

وی خاطر نشان کرد:  ما تکمیل تر این سامانه را در قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره آوردیم. 

شاکری خاطر نشان کرد: باید این سامانه به تمام معاملات مسکن توسعه یابد و حتی برای خرید و فروش باشد. ابراز هویت متعاملین و  رضایت و سوابق متعاملین را باید بیاوریم و قدرتمندش کنیم.

دیگر خبرها

  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • خبر معاون وزیر راه برای خریداران مسکن
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • خبر خوب برای خریداران مسکن / آغاز عقد قراردادهای رایگان در «خودنویس»
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • زمزمه‌های دلالی مشاوران املاک در طرح مسکن جوانی جمعیت یزد
  • طراحی پلتفرم آنلاین معاملات مسکن در دستور کار
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد