Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: محققان راکتور تحقیقاتی خنداب توانسته‌اند اکسیژن 18 را با خلوص 97 درصد با ظرفیت حدود 60 کیلو در سال تولید کنند. از این پس می توان گفت ما در ارتباط با تولید داروی تجهیزات پت در کشور نه تنها خوداتکا بلکه خودکفا شده‌ایم و می توانیم به حوزه صادرات اکسیژن 18 نیز وارد شویم.

به گزارش ایسنا، علی اکبر صالحی در حاشیه سفر به شهرستان خنداب در جمع خبرنگاران ضمن تبریک زوزهای دهه فجر اظهار کرد: امید است از این پس، بعد از عبور از این گردنه‌های سخت بعد از این 40 سال بتوانیم وارد فضای آرامش‌بخشی بشویم که بتوانیم با سرعت بیشتری شاهد پیشرفت کشور در ابعاد مختلف باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا به امروز ایران در این 40 سال دستاوردهای فراوانی در ابعاد مختلف بخصوص در حوزه زیرساخت‌ها داشته است، برای مثال بیش از 370 هزار کیلومتر شبکه گاز در این 40 سال کشیده شده و نیروگاه های نصب شده کشور در حال حاضر قریب به 80 هزار مگاوات است، این‌ها دستاوردهای بزرگی است که ممکن است دیده نشود، اما ما از مواهب آن‌ها استفاده می کنیم.

وی اظهار کرد: امروز در خانه بیش از 95 درصد ایرانیان شهرنشین، همانگونه که شیر آب هست، شیر گاز هم هست.  

رییس سازمان انرژی اتمی یکی از دستاوردهای حاصل شده در این 40 سال را فناوری هسته ای عنوان کرد و افزود: خوشبختانه ایران توانسته تمامی آستانه‌های این فناوری را چه در اکتشاف و استخراج، چه در تحقیق و توسعه و چه در طراحی راکتورهای تحقیقاتی بدست بیاورد و در واقع در همه ابعاد این موفقیت‌ها حاصل شده است.

وی با تاکید بر این‌که «نام رسمی این سایت، راکتور تحقیقاتی خنداب است و باید آن را به همین نام بنامیم چون در خنداب مستقر است»، افزود: در این راکتور همچنین تولید آب سنگین نیز صورت می گیرد و در جوار تولید آب سنگین کارهای تحقیقاتی نیز انجام می‌دهیم. محققان ما توانسته‌اند از همین آب سنگینی که تولید می‌شود دوتره‌های مختلفی تولید کنند یا زمینه استفاده های گوناگونی از آب سنگین را در کشور فراهم کنند.

وی افزود: آب سنگین در ساخت داروهای نوترکیب استفاده دارد و رسما اعلام می‌کنم محققان سایت خنداب توانسته‌اند اکسیژن 18 را با خلوص 97 درصد با ظرفیت حدود 60 کیلو در سال تولید کنند و تنها یک قدم تا مرحله نهایی اینکار که مربوط به مرحله الکترولیز است، مانده که کار آسانی است و از این پس ما در ارتباط با تولید داروی تجهیزات پت در کشور می‌توان گفت که نه تنها خوداتکا بلکه خودکفا شده‌ایم و می‌توانیم به صادرات اکسیژن 18 وارد شویم.  

صالحی اظهار کرد: اکسیژن 18 را به ازای هر کیلو 30 هزار دلار از خارج می خریم ولی این عزیزان پس از حدود 4 سال کار شبانه روزی بالاخره موفق به تولید این محصول شدند و قدم بزرگی را برداشته‌اند. تعداد کشورهایی که اکسیژن 18 تولید می کنند بسیار اندک هستند و در واقع تولید آن در انحصار چند کشور است که ما توانستیم این انحصار را بشکنیم و به خودکفایی برسیم.

وی با اشاره به حضور خود در بیمارستان خنداب گفت: سازمان انرژی اتمی خود را متعهد می داند که هرجا سایتی دارد خدماتی را به کسانی که در اطراف سایت هستند در حد بضاعت و امکانات خود برساند. در این بیمارستان که دو سال از افتتاحش می گذرد در چند ماه اخیر توانستیم بخشی از تجهیزات مورد نیاز اتاق عمل و اتاق زایمان را با کمک سازمان انرژی اتمی و مشارکت استانداری و وزارت بهداشت تامین کنیم و این قول را می دهم که برای تامین تجهیزات اورژانس این بیمارستان نیز پس از بررسی های لازم کمک هایی صورت گرفته و اورژانس این بیمارستان نیز راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به کمک سازمان انرژی اتمی به تعریض جاده منطقه گفت: این سازمان هر چه در توان داشته باشد جهت تامین رفاه مردمی که در این منطقه ساکن هستند و به نوعی از این سایت حفاظت می کنند انجام می دهد و هر میزان گشایش برای این سازمان ایجاد شود به اندازه گشایش ایجاد شده قطعا به منطقه کمک می‌کنیم.

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان این‌که «توصیه شد کسانی که در سایت خنداب کار می کنند، در شهرستان خنداب زندگی کنند»، افزود: باید امکاناتی فراهم و جاذبه هایی ایجاد شود که اینکار به صورت داوطلبانه رخ دهد و استاندار و فرماندار و شهردار کمک کنند تا ببینیم چگونه می‌توان اینکار را انجام داد.

وی افزود: استخدام ها در این سایت علمی باید از میان بهترین‌ها صورت بگیرد، اما در شرایط مساوی ترجیح می‌دهیم که از نیروهای بومی خود منطقه جذب کنیم. یقینا بالای 50 درصد نیروهای این سایت از نیروهای منطقه هستند، هرچند علاقه داریم که 100 نیروهای سایت بومی همین منطقه باشند ولی شرایط علمی این مرکز تحقیقاتی را در جذب نیرو باید در نظر گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دكتر علي اكبر صالحي منطقه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۸۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، امیرحسین میرآبادی رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم. تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی می گردند که بتوانند ظرفیت های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهمترین آن بازارهای بین المللی است.

وی در پاسخ به سوال اهمیت بازارهای بین المللی برای صنعت تجهیزات پزشکی گفت: این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می شود سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی ادامه داد: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم درحقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکتهای تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصتهای طلایی هستند.

میرآبادی افزود: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در خصوص نقش آن مجموعه در برگزاری نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ گفت: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می کنند تلاش نموده تا بر غنای نمایشگاه افزوده تا شرکتهای حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

میرآبادی گفت: یکی دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکتهای برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزامهای مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود.

وی در پایان افزود: ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می شود بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه هست و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکتها به همراه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می گردد.

کد خبر 6090981 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد
  • کلید اولیه سؤالات کنکور 1403 + لینک سایت sanjesh.org
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • برگزاری آزمون طرح شهید زین الدین
  • اعلام هشدار هواشناسی سطح زرد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی